GDPR

Protecția datelor cu caracter personal

Prin protejarea datelor cu caracter personal, SC Green House Pact SRL, prin intermediul platformei hubdigital.ro, se angajează să respecte intimitatea și securitatea informațiilor furnizate de utilizatori. Datele personale, cum ar fi numele, prenumele, adresa de email și detaliile de contact din mesaj, sunt considerate date cu caracter personal. Procesul de prelucrare include înregistrarea acestor date în format digital, stocate într-o bază de date .xml, cu acces limitat la un administrator, care utilizează un user-name și o parolă pentru autentificare. Perioada de stocare a acestor date este de 10 ani.

 

Informațiile cu caracter personal vor fi utilizate inițial în scopul de a restabili contactul în vederea colaborării ulterioare pentru produsele oferite de hubdigital.ro, dar, de asemenea, utilizatorii vor avea opțiunea de a primi informații referitoare la oferte, promoții și noutăți prin intermediul serviciilor de marketing și newsletter. Utilizatorii au libertatea de a renunța la aceste servicii oricând, având posibilitatea de a se dezabona de la newsletter sau serviciile de marketing prin intermediul link-urilor sau opțiunilor specifice furnizate în comunicările primite.

 

În viitor, hubdigital.ro se angajează să obțină consimțământul sub orice formă (scrisă sau digitală) pentru orice operațiune de prelucrare a datelor cu caracter personal în afara scopului inițial de contact și servicii oferite pentru care persoana a acordat consimțământul digital.

 

Orice persoană fizică are dreptul de a solicita modificarea sau eliminarea datelor cu caracter personal din baza de date în orice moment pe durata celor 10 ani de stocare. Procedura de modificare sau eliminare poate fi inițiată prin trimiterea unei cereri la adresa de email info@hubdigital.ro.

 

Semnat, SC Green House Pact SRL prin CEO Augustin Paul.